2.07.2009 г., 23:14 ч.

Ужасно боли 

  Поезия » Любовна
1080 0 2

Боли ме, без теб не мога, разбери!
Щастлив ли си, че така ме нарани?!
Горд ли си от това, че за теб плаче някой в нощта?!
Та нали ме обичаше или това беше просто лъжа?!

Боли ме,искам те, сърцето ми крещи!
Щастлив ли си, че така ме нарани?!
Горд ли си, че мен сега ме боли?!
Та нали заедно градихме мечти

или сън било е всичко ми кажи?!

Боли ме,обичам те, запомни!
Щастлив ли си, че на едно дете мечтите ти разби?!
Горд ли си, че една невинност ти отне?!
Та нали се вричаше, че за любов съм още дете?!

 

 

 


© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??