12.05.2011 г., 10:27 ч.

Уличен музикант 

  Поезия » Гражданска
715 0 0

Роди ме с обич, мамо.

Изучи ме, бе ми силно рамо.

Пораснах, станах музикант -

не известен, но все пак с талант.

 

Изгонват ме оттук, отивам там,

отново сме китарата и аз.

Хубава музика зазвучава,

всеки минаващ пари оставя.

 

Ноти и акорди зазвучават,

в мелодия се съчетават.

Станах уличен музикант,

не богат, но все пак с талант.

 

 

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??