2.06.2012 г., 10:30 ч.

Умен съм, а не разбирам 

  Поезия » Философска
595 0 0

 

Умен съм, а не разбирам

как да се ориентирам

кой приятел, кой е враг,

със кого да се сдружавам,

а с кого – да се сражавам.

 

Не разбирам и това -

как така се получава:

 

уж се борим със Живота,

а Смъртта ни побеждава!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??