28.11.2008 г., 6:47 ч.

Умира денят... 

  Поезия
584 0 4

Умира денят

заедно с мен!

Идва нощта - 

нейна жертва да стана!

В храма си

да ме отведе

и на друг

необятен свят

да ме предаде!

Още можеш

да ме спасиш!

И отново денят

ще се роди,

дори тъмнина

навън да цари!

© ВБТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??