9.05.2008 г., 16:15 ч.

Умирам!!! 

  Поезия » Любовна
844 0 1

Умирам, боли, ела ти,

умирам, разбери, всичко ме боли,

уж обичаш друга, а беше с мен,

уж целуваш друга, а снощи целуваше мен.

Боли и знам, че всички упреци са заслужени,

боли, но не искам да признавам

пред другите, че беше грешка.

Знаех, че си с друга, но отново бях с теб,

боли ме като знам, че няма да ме възприемеш

така, както възприемаш нея, но не и мен.

 

Аз за теб какво съм, просто страст,

аз с теб защо съм и аз не зная, аз.

Защо ли се предадох, защо ти се отдадох,

защо позволих да ми причиниш всичко това,

да ме оставиш с ранена душа.

 

Умирам, чувствам се студена,

умирам, чувствам болка в мен студена,

лед приковава сърцето ми, студът вледенява душата ми,

защо не можеш да ме възприемеш както аз,

защо виждаш в мене само страст,

виж любовта, виж в мен цялата любов и забрави

за другата, мисли за мен от този ден.

 

 

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Замислям се.......... Умирам, как звучи,а казват от Любов не се умира,само Боли! Поздрави!
Предложения
: ??:??