4.09.2007 г., 8:56 ч.

Умираща любов  

  Поезия
489 0 1
 

УМИРАЩА ЛЮБОВ 


Както птицата ранена

и кръв изтичаща от вена,

така отива си една любов,

уморена от неспирен зов.


След поредната лъжа,

отново аз съм на ръба.

Не се научи всичко да ми казваш

и доверие пред мен  да спазваш


Виж, не мога повече така,

уморих се да протягам аз ръка.

Знам, че щастливи бяхме ние,

но поредната лъжа всичко ще отмие...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??