15.03.2017 г., 16:16 ч.

Умора 

  Поезия » Хумористична
385 5 15

Синът ти, мили Боже, спи

разпънат на леглото!

Каква умора! Може би,

виновна е жената от реброто му?!

 

Но Ева казва, че не е

говорила с Адам от вчера...

Сърдит й бил! С озъбено чене

по цял ден ходел начумерен!

 

Заклел се повече да не яде

пай от ябълка направен...

На сливи минал! Но къде 

да ги намери вън от рая!?

 

Ракия пийнал в един бар!

Обслужен бил от монокини!

Сега сънува, че е цар!

А Ева – вярната слугиня!

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??