7.08.2014 г., 18:21 ч.

Уморена 

  Поезия
379 0 2

Уморена съм! Страшно много ми се спи!                                                                                          От безсъници разпадам се в безкрая.                                                                                                Кули слънчеви за теб строих,                                                                                                             бъдещето, пак за теб, чертаех.                                                                                                           Уморена съм! Не се познавам вече.                                                                                                   Непознат си ми и ти дори.                                                                                                                   Днес приключвам със страданието вечер.                                                                                     Или може би по-малко ме боли.                                                                                                         А дали сълзите си по теб изплаках,                                                                                                   че така са пусти моите очи?                                                                                                               Уморих се в бъдещето да те чакам,                                                                                                   а все минало да си оставаш ти!                                                                                                         Уморена съм! Страшно много ми се спи!                                                                                         Лека нощ! Довиждане! По скоро, сбогом!                                                                                         Щом така решил си, в миналото остани.                                                                                           Повече без бъдеще не мога!

© Просто Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е когато човек държи цялото си същество на надеждата. Но е прекрасно когато успее да продължи. Поздравления. Прекрасно е !
  • Днес приключвам със страданието вечер !Човек винаги трябва да гледа на пред , не се предавай !
Предложения
: ??:??