Уморена ми е душата, човече,
да броди из тази жестока суета ,
из дълбините на човешката повърхност,
из абсурдната действителност.
Да се скита необуздано
и безспирно в неясна посока,
търсеща спасение от покварата.
Уморена ми е душата,
уморена е, човече,
а е само на двайсет.
© Любел Дякоf Всички права запазени