22.07.2010 г., 11:02 ч.

Уморени... 

  Поезия » Любовна
643 0 4

Уморени за сън, не заспиват

очите. Вече тъмно е вън,

но за сън не запитват...

 

Непокорно сърце

бие силно в гърдите.

 

Гледам в мрака навън,

със надежда да видя

твоя поглед смутен,

твойта плаха усмивка...

 

Ще заспя... Във съня си

пак за тебе ще питам...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??