6.01.2005 г., 19:08 ч.

Уморените коне ги убиват, нали? 

  Поезия
2062 0 5

Росата, днес,

пак се роди -

от сълзите ми...

Господи, колко роса!

Искам, просто

да бъдем заедно,

а пък има тъга...

Колко време  е нужно ,

за да забравим -

болката от преди,

когато всичко,

за теб продължава.

И за мен, може би...

Стига !Стига! Стига!

Уморените коне,

ги убиват,нали?

Повярвай ми,

аз съм истински жива ,

а и ти си жив,

щом кървиш...

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??