23.05.2007 г., 10:19 ч.

Уморено в ада се върнах 

  Поезия
646 0 12
Роден във буря.
Роден от жена.
... запалих косите си с мълнии.

Роден без сбруя.
Роден със вина.
... осъдих се сам на безсмъртие.

Роден за Нещо.
За Друго живял.
... отново ненужно прегърнах.

Роден погрешно.
Напразно копнял.
... уморено в ада се върнах.


гр.Казанлък-1989г.

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??