5.06.2007 г., 0:08 ч.

Уморих се  

  Поезия
574 0 0
Аз бягах и бягях, и бягах надалече,
Ала уморих се да бягам вече.

Аз плаках и плаках и плаках на воля,
Ала да плача вече не мога.

Аз мислех и мислех, и мислех отново,
Ала още не съм готова.

Аз исках и исках, и исках любов,
За да стане живота ми нов.

Аз молех и молех, и молех за обич,
Ала такава не получих.

Аз се борих и борих, и борих с болката,
Ала паднах, ранена от нея.

Аз мразех и мразех и мразех лъжата,
Ала попаднах в нея самата.

Аз мечтах и мечтах, и мечтах за принца,
Ала той не съществува.

Аз стрдах и страдах, и страдах горчиво
Отново и отново, и отново.

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??