15.10.2016 г., 17:48 ч.

Уморих се 

  Поезия » Любовна
567 2 4

Уморих се да бъда спасение,
да съм вечно усмихната, блага.
Да подавам ръка за утеха,
да сгрявам от болка сърцата.

 

Уморих се от шепоти нощем,
зов за тихи надежди във мрака.
Да съм слънце в небесни простори
и усмивка даряваща щастие.

 

Уморих се да бъда приятел,
да раздавам мечти без замяна.
Уморих се, но... там във душата,

съм закътала - обич за двама.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??