5.04.2020 г., 10:42 ч.

Уморих се... 

  Поезия » Философска
416 0 0

Уморих се...

 

Уморих все да крача...

една напред и две назад.

До кога ще продължава

и от нещо да е мрак.

 

Навънка пролет пукна,

дървета цъфтят...

Сред трева зелена,

цветчета пак растат.

 

Уморих се да е сиво,

даже безнадеждно.

Пролетта дошла е,

искам да е свежо.

 

В Бога не вярвам,

на кого да се моля.

Сили да черпя...

отново в неволя...

 

Искам да е пролет,

истинска, красива.

Душа да радва...

с аромат да опива.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??