1.04.2013 г., 9:37 ч.

Уморих се да летя с мечти 

  Поезия » Любовна
613 0 0

Прекрасно утро. Влюбена пролет.
Защо сърцето бие? Както преди.
В небето е толкова скучно,
че се уморих да летя с мечти.

И разни роли с теб играем

на любови и раздели.
Аз ти прощавам, ти ме нараняваш.
Възможно ли е всичко да се прости?
В небето е толкова скучно,
че се уморих да летя с мечти.

Обичай ме като слънце.
Като вечно тъжната луна.
Обичай ме. Нека сълзи да се леят.
Щом в сърцето живее пролетта.
Обичай ме сега, а не утре.
И докрай с мен остани.

31.03.2013 г.



© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??