13.12.2005 г., 20:31 ч.

Умря любовта 

  Поезия
715 0 6

        Не искам никога да те загубя,

всичко истинско си ти за мен,

но ако умра преди да се събудя,

ще отрониш ли една сълза за мен?!

Ще плачеш ли за моята любов,

ще страдаш ли когато няма да ме има,

ще ти липсвам ли в твоя живот,

може би, но мен няма да ме има.

Тихо ти за мене ще ридаеш,

защо проклинаш своята съдба?

Виновен си и си го знаеш,

загуби една любима жена.

С нея загуби и всичко красиво,

което тя с любов ти дари,

не гледай тъжно, унило,

по пътя свой ти върви!

Знам, ще ти тежи тази раздяла,

мъка ще мъчи твойто сърце,

споменът ще навява омраза,

но аз за тебе нямам сърце.

Ти не вярваш, че може да плачеш,

за мене и моите сини очи,

не вярваш, че може да страдаш,

и за мене така силно да те боли!

Ти ще разбереш какво значи болка,

ще плачеш за моята нежна любов,

но да се върна аз няма да мога,  

не си нужен вече на моя живот.

Аз не исках никога да те загубя,

всичко истинско бе ти за мен,

но умря преди да се събудя,

умря във мене любовта.

 

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много от това, което съм написала съм изпитала! Може би за това стиховете, които съм писала са истински и много красиви защото са написани със СЪРЦЕ!
  • Стоя пред компютара и чета всиЧко което си написала дано , да не си го изпитала .Но найстина е истинско и много красиво , каквото и да е то . Супер пишеш
  • Благодаря на всички, много сте мили.
  • Много е хубаво и докосващо БРАВО!
  • Страхотно е! Много е истинско и много красиво! Браво!
  • Много е хубаво и ми нпомня нещо 6 + от мен
Предложения
: ??:??