18.05.2018 г., 22:20 ч.

Un dos tres 

  Поезия
666 3 0

Не танцувам с други, ти го знаеш.

За тебе пазя стъпките си, ритъма, страстта.

Дори и в тишина на музика ухаеш,

а във гласа ти чувам само песента.

 

Ръцете и телата ни рисуват,

така както рисуват само те.

А погледите ни един във друг бушуват

и танцът в нас тупти с едно сърце.

 

Не искам да усещам във ръцете друга,

не искам да създавам с друга красота.

Бъди със мен във тази бясна, бясна лудост,

дори когато музиката стане тишина.

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??