25.02.2009 г., 9:12 ч.

Унес 

  Поезия » Друга
780 0 21

 

Унес

 

Тихо е. Навън е тихо.

Аз обичам тишината.

Тя вали, вали неспирно,

но не пада на земята.

 

Тихо е. Отново тихо.

Чувам. Чувам тишината.

В сладък унес аз я слушам -

тя е толкова богата.

 

Тихо е. Навън е тихо.

Не събуждай тишината.

Аз обичам да мечтая...

И заспивам на тревата...

                      29 април 1986 г.

                      гр. Търговище

 

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??