15.10.2008 г., 21:11 ч.

Унес в мен 

  Поезия » Любовна
563 0 1

Когато чувствата се врязват в мен

като вълна докоснала ме ураганна,

осеяна в искри звезда

в душата ми припламва.

Когато теб те милва утринта,

а в мен догаря моят унес от нощта,

за миг в мисълта ми те пропускам

и мисля си дали това е истина за мен?

Дали за мен това е свята воля,

или е само моето мечтание за двама?

© Ирена Велинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "за миг в мисълта ми те пропускам"

    Тук май малко поизлъга! По-вероятното е, че той не излиза от мисълта ти!

Предложения
: ??:??