17.10.2014 г., 21:18 ч.

Унищожение 

  Поезия » Бели стихове
465 0 0

Защо всички обичаме онзи, който

къса цветята в нашата градина

и увива сърцата ни

в плевели. 

И разпалва тъгата в

душата ни.

А в студените дни топли

умовете ни.

С ръце лед и очи вулкани.

С име на елегия.

Ала сякаш само той е

достоен.

© Люба-Мария Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??