14.09.2018 г., 22:59 ч.

Унищожителна любов 

  Поезия » Философска
479 0 3

Тази сутрин небето блести.
Слънчев диск плува в него полека.
Той усмихнато милва с лъчи
и морето, и чайчица лека.

Но морето от ревност фучи
и разплисква вълни до небето,
иска чайката да порази,
а пък диска да скрие в сърцето.

© Величка Богданова - Литатру Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??