14 сент. 2018 г., 22:59

Унищожителна любов 

  Поэзия » Философская
480 0 3

Тази сутрин небето блести.
Слънчев диск плува в него полека.
Той усмихнато милва с лъчи
и морето, и чайчица лека.

Но морето от ревност фучи
и разплисква вълни до небето,
иска чайката да порази,
а пък диска да скрие в сърцето.

© Величка Богданова - Литатру Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??