27.01.2019 г., 1:01 ч.

Упование 

  Поезия
228 0 1

Още малко остана!
Само да победя гордостта и ината си!
Още малко остана
и ще стигна до Шао Лин в планината!
Още малко!
Само някакви 200-300 години -
да изкупя вината си,
болката да премине.

Не онази, която аз изпитвам
- кой за мен го е еня!-
а онази, която 
всеки ден причинявам
на тези до мене.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??