Природата е жива и това ми дава сила,
знам с нея скоро ще се слея нека, бива!
Не си мислете, че уплашен ще заплача,
Живот създава, живот накрая е палача,
След мен ще има пролет, лято, есен, зима,
ще има хора, птици, музика ще има.
Пак злото и доброто ще се борят
Светът създаден е така, те фактите говорят.
Природата е жива и след мен ще бъде жива,
на благините, на деца се радвайте...
докле Ви има!!
© Иван Иванов Всички права запазени