26.06.2009 г., 13:13 ч.

Уравнението Живот 

  Поезия » Философска
1465 0 8

Уравнението Живот


За светло бъдеще

големи планове кроим,

а то по нас

със гумичка ги трие.

Твърде сложно уравнение

съдбата ни твори.

С неизвестни многобройни

успява да ни затрудни.

Опитваме се ний да го решим,

а то пресмята се само.

Не винаги ще го оценим,

но винаги е за добро.

Затуй животът ни

е толкоз многоцветен.

Съдбата си да знаем

не е интересно.

Не ние него,

той гради ни

и трябва да сме благодарни

просто, че го има!

© Петя Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??