12.07.2008 г., 17:31 ч.

* Урок * 

  Поезия » Любовна
638 0 2
Урок

НАУЧИ МЕ КАК ДА ОБИЧАМ,


НАУЧИ МЕ КАК ДА МЕЧТАЯ,

НАУЧИ МЕ КАК ДА СЕ ВРИЧАМ

В ЛЮБОВ И ВЪВ ВЯРНОСТ ДО КРАЯ!


НАУЧИ МЕ КАК ДА ТИ ДАВАМ

ЛЮБОВТА СИ ТЪЙ ЖИВА И ИСКРЕНА!

НАУЧИ МЕ СЕГА КАК ДА НЕ ТЕ НАРАНЯВАМ

ЩОМ ОБИЧАМ ТЕ ТОЛКОВА ИСТИНСКИ!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??