30.05.2023 г., 14:08 ч.

Усещане 

  Поезия
661 0 1

Вечерта е блага, блага,

на захарче прилича.

На прозореца ми лястовици

свиват си гнездо.

Децата им ще пеят, пеят,

прозореца ще цапат,

ще си отиват,

напролет ще се връщат,

живот ще носят.

Вечерта е блага, блага...

На захарче прилича.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красива картина изплува в съзнанието ми. Стихът е чудесен и сладък, като захърче!
Предложения
: ??:??