May 30, 2023, 2:08 PM

Усещане 

  Poetry
646 0 1

Вечерта е блага, блага,

на захарче прилича.

На прозореца ми лястовици

свиват си гнездо.

Децата им ще пеят, пеят,

прозореца ще цапат,

ще си отиват,

напролет ще се връщат,

живот ще носят.

Вечерта е блага, блага...

На захарче прилича.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много красива картина изплува в съзнанието ми. Стихът е чудесен и сладък, като захърче!
Random works
: ??:??