10.12.2006 г., 9:25 ч.

Усещане 

  Поезия
634 0 2
Усещам, че не съм сама.
Усещам, присъствието ти зад гърба.
Усещам, твойта топлина.
Усещам, че отново аз съм жива.
Усещам, че до мен за винаги ще си.
Усещам, чуства неусещани преди.

Как да те накарам да го разбереш?
Как да ти докажа, че до тебе съм и аз?
Как да те накарам да повярваш в моя глас?
Как да ти призная, че обичам теб сега?
Как ще ми повярваш на това?
Как да ти докажа, че за мен една си на света?

Любовта, с която сутрин се събуждам и живея.
Любовта, с която винаги се смея.
Любовта, с която всеки ден копнея.
Любовта, с която се усещам и дивея.
Любовта, с която теб обичам.
Любовта, с която в теб се вричам.

Усещам дъха ти по кожата своя
усещам ,че съм само твоя.
Усещам прегръдка мека като сатен,
усещам как заспиваш сгушен до мен.

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичам съвети!
    Благодаря и ще се стремя да не допускам подобни грешки отниво!
  • Вяра, някои от стиховете ти са в диалогова форма. Използвай пряка реч или кавички, за да се различават думите на героите, иначе трудно се разбира за какво става въпрос.
    И тези безкрайни повторения не са за предпочитане.
    Разбира се, това е само един добронамерен съвет.
Предложения
: ??:??