Всяка вечер, при залез слънце,
очите ти всичко ми казват.
По устните ми див мед оставяш -
опияняващо ароматен.
И тръпчив.
В приказен свят ме пренасяш -
бяла приказка без начало и край.
Нощем, когато целият свят сънува,
аз будувам
със спомените за теб.
Живееш в мен тъй крехко…
Свое място в сърцето ми имаш -
от двете страни на небето ми.
Вкусът на спомените е тъй сладък.
По-сладък от див мед.
Усещане, че си с мен!
19.01.2010 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени
По-сладък от див мед."
!!!