31.05.2009 г., 15:23 ч.

Усещане пеперудено 

  Поезия
1804 0 30

Моя страст. Мое влечение.

Цялата съм пред теб,

в думите ти увлечена.

Усещане - пеперудено.

От сладост гореща съм.

Изтичам на капки.

Целият свят се завърта

щом ме докоснеш.

Сладки и мамещи устни,

сочни от нежност -

докосване на криле

(ммммм – пеперуден размах).

Н еее ж н о…

Ом ааа й в а щ о…

Твърдостта ми стопи…

от порива ти простреляна.

Пеперудено усещане.

И власт.

На стихове.

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??