Моя страст. Мое влечение.
Цялата съм пред теб,
в думите ти увлечена.
Усещане - пеперудено.
От сладост гореща съм.
Изтичам на капки.
Целият свят се завърта
щом ме докоснеш.
Сладки и мамещи устни,
сочни от нежност -
докосване на криле
(ммммм – пеперуден размах).
Н еее ж н о…
Ом ааа й в а щ о…
Твърдостта ми стопи…
от порива ти простреляна.
Пеперудено усещане.
И власт.
На стихове.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.