20.10.2008 г., 0:41 ч.

Усещане за Ангел... 

  Поезия » Философска
4088 0 81

 

 

 

                  Милост ли си
                  или
                  любов…
                  помилва ме
                  сякаш
                  дъх
                  от крило…
                  толкова нежен,
                  толкова
                  мил…
                  и стана
                  отново светът
                  безбрежно
                  светъл
                  и тих…
                  нежност ли си
                  или
                  тъга…
                  докоснала
                  кротко
                  миг
                  от деня
                  на нечий живот
                  приказен,
                  жив…
                  а в нощта
                  спектакъл красив
                  от звезди
                  в топли
                  очи…
                  не зная дали
                  полъх
                  или
                  шум от върби…
                  нежен
                  зов
                  или миг
                  на спасение…
                  милост от
                  Бог
                  в докосващ
                  небесен покров…
                  Но зная…
                  че си
                  любов…

 

                  МУЗИКА>>> Усещане за Ангел

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??