24.02.2019 г., 22:18 ч.

Усещане за жена... 

  Поезия » Любовна
576 1 2

Ако усетиш ти ухание във мрака,

и полъх те събуди на жена...

шумът, докоснал те от падаща коприна,

вещае колко нежна би била нощта!

 

И стъпки леки щом до теб - притиснати притихнат...

горещо тяло - търси твойта топлина,

ти в тази нощ намери своята половина,

не ще познаеш болката от самота...!

 

Денят, навярно с писък ще изгрее,

с тела, преплели се във сладостна агония...

с кафето - ти дари я с нескопосана усмивка...

Това е истинската, съвършената хармония!

© Пенчо Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??