14.12.2009 г., 10:46 ч.

Усещане за мъж 

  Поезия
482 0 0

От жълто в червено – преливащо,

цвят, музика, вкус, аромати –

нищо различно, фрапиращо –

все стари неща, все познати.

Цветът е същият, както от вчера,

цветът на твоята кожа копринена,

но във ръцете ти цяла треперя

пред усмивка сияйна, рубинена.

Музиката е за мене гласът ти,

плътният мъжки, разтапящ ме глас,

че пред него умът ми отстъпи

и ни даде шанса за нас.

Вкусът ти е нещо, което не смея

със нищо познато аз да сравня,

защото във устните твои треперя

и нищо не искам аз от света.

Ароматът и утре по мен ще е –

мирис на мускус – ужасно тръпчив –

леко примесен със силно кафе –

чувства, които те правят тъй жив!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??