8.03.2023 г., 7:19 ч.

Усещане за пролет 

  Поезия
174 1 5

Пролетно е, цветно, нежно,

слънчев миг и благодат

и след зимната безснежност

рой кокичета растат.

 

Как кокичета разливат

бялата си красота.

Вдишвам цъфналата слива,

с птиците ще полетя.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??