14.08.2007 г., 23:25 ч.

Усещане за сън 

  Поезия
596 0 1
                                             Усещане за сън


Затварям очи за сънното слънце
в белотата на мъглата,
в тишината на миражи
и притихнали мъгли...
Сънни коне препускат в среднощни гори,
странни пространства спят в диви треви...
Летя в безкраен покой
и безкрила единствено в съня.
Извисявам се до извора на дъжда
в шепота на невидима самодива...
В сънната чаша на спомена
утаен лежи вкусът на еликсира,
капе от очите ми забравена мечта,
усмихвам се със сънни устни,
за да отпия от безкрая на... Всемира..!

© Айбигел айбигел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??