5.07.2013 г., 21:36 ч.

Усещане за вечер 

  Поезия » Друга
825 0 1

Усещане за вечер

 

Светулково пристъпва залезът

в красотата на лятната нощ.

Събрала светлина, тишината пее рок

и споделя за любов.

Времето спира по струните

в китарно безвремие.

Проплаква нежност саксофона -

отронен стих в сгушена сълза.

Настръхнала боли в разпятие вечерта

и среднощно възкръсва в обичане.

Усещане за сливане,

рок и любов. И утро...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??