Усещане за вечер
Светулково пристъпва залезът
в красотата на лятната нощ.
Събрала светлина, тишината пее рок
и споделя за любов.
Времето спира по струните
в китарно безвремие.
Проплаква нежност саксофона -
отронен стих в сгушена сълза.
Настръхнала боли в разпятие вечерта
и среднощно възкръсва в обичане.
Усещане за сливане,
рок и любов. И утро...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.