27.01.2019 г., 15:48 ч.

Усещане за зима 

  Поезия » Любовна
441 0 4

Усещане за зима

 

Чай от борови иглички,

мирис на дърва. 

Аромат на дюли...

Портокалови корички. 

Черен котарак и свещи.

Един прозорец свети. 

Аз и ти...

Усещане за зима.

Целувка. Нежни пръсти.

Докосване и две сълзи горещи. 

Красива си и някак дива.

Отиваш си и пак се връщаш.

Обсебваш ме и ме оставяш.

Предаваш ме и пак ме удивляваш.

Прегръщам те и те отпивам.

Една жена и път, и къща. 

Черен котарак и  свещи.

Аз и ти...

Един прозорец свети.

Усещане за зима! 

 

18/11/2017

 

© Nellita Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да БЛУ.. Има тъга, но и топлина💕
  • Хубаво е! Но на мен ми звучи тъжно
  • Да.. ❤️Благодаря ти!
  • Хареса ми!.. топло ми е това усещане за зима .. Поздрави..
Предложения
: ??:??