Чай от борови иглички,
мирис на дърва.
Аромат на дюли...
Портокалови корички.
Черен котарак и свещи.
Един прозорец свети.
Аз и ти...
Усещане за зима.
Целувка. Нежни пръсти.
Докосване и две сълзи горещи.
Красива си и някак дива.
Отиваш си и пак се връщаш.
Обсебваш ме и ме оставяш.
Предаваш ме и пак ме удивляваш.
Прегръщам те и те отпивам.
Една жена и път, и къща.
Черен котарак и свещи.
Аз и ти...
Един прозорец свети.
Усещане за зима!
18/11/2017
© Nellita All rights reserved.