30.05.2008 г., 18:47 ч.

Усет 

  Поезия » Друга
745 0 5
 

Боли ме гърлото

от премълчани думи,

страх ме беше

да ги кажа...

Сега едреят

помежду ни -

въпросителна

ужасна, важна...

Дали и докога,

и колко?

А всъщност -

има ли значение?

Още една обиколка

около

абсурдно съмнение.

Спри да питаш!

Затвори очи

и почувствай...

Искам ден почивка поне.

Да усетиш е...

изкуство!

Или обичаш, или не!

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??