13.06.2010 г., 8:34 ч.

Усет за лято 

  Поезия » Друга
477 0 9

Сънувам морето.

Тихо е ...

Кротко плискане

и слънцето

гали гърба ми.

Плувам –

воално докосване ...

Усмихваш се.

Нима си истински?

Та аз само сънувам!

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??