Любовта в мен напира,
иска да излезе, не се спира.
Търси те през деня, през нощта,
иска да усети твойта топлина.
Виждаш ли ме в този късен час,
усещаш ли любовта между нас?
Знай, моята любов си ти,
не си мисли,че друг ще те замени.
Ти единствен си,
магията на моите мечти.
И аз с теб до края на света
бих дала всичко, да, ела.
Света ще обиколим с нашата любов,
хора непознати, нов живот.
Приказка една
за любовта
между две влюбени тела.
© Ани Всички права запазени