9 февр. 2013 г., 10:50

Усети любовта ми 

  Поэзия » Любовная
681 0 0

Любовта в мен напира,

иска да излезе, не се спира.

Търси те през деня, през нощта,

иска да усети твойта топлина.

 

Виждаш ли ме в този късен час,

усещаш ли любовта между нас?

 

Знай, моята любов си ти,

не си мисли,че друг ще те замени.

Ти единствен си,

магията на моите мечти.

 

И аз с теб до края на света

бих дала всичко, да, ела.

Света ще обиколим с нашата любов,

хора непознати, нов живот.

 

Приказка една

за любовта

между две влюбени тела.

 

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??