28.07.2020 г., 8:54 ч.

Усмихнато 

  Поезия
619 1 3

Кафето горчи от недоспиване
и ухае на блян по нощта.
На бавни глътки с теб го изпиваме,
но и за двама ни не е дошла утринта.
Душите се крият под завивките, 
а очите дълго се борят със съня. 
По лицата говорят само усмивките, 
в които целият смисъл се побра! 
 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??