12.12.2015 г., 13:59 ч.

Усмихнете се! 

  Поезия » Бели стихове
661 0 0

Бъдете умни, мили

бъдете винаги добри

и с радост усетете

как връщат ви се

веселите дни.

Бъдете ненаситни

на спокойните си часове

и усетете 

върховни мигове.

Не проявявайте капризи

в тези тежки времена

и усетете

блажените си лица.

Проявете разум малко

за повече красота

и никога не успорвайте

собствената ви свобода.

Радвайте се на живота

всеки миг и всеки час

за да можете спокойно

да напуснете тоз свят.

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??