17.04.2012 г., 14:18 ч.

Усмихни се 

  Поезия » Пейзажна
546 0 1

Усмихни се на слънцето!

Така отдавна беше лято...

А днес прогнозата е слънчева

и светът потапя се във злато.

 

Безкрайно чист е синият простор

и ъгълче от себе си не скрива,

защото днес прилича на актьор,

а лъчите слънчеви са обектива.

 

Усмихни се и недей да спираш!

Полюбувай се на тази красота - 

под бели облачета да намираш

парченца златокоса синева...

© Алекс Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??