11.10.2017 г., 1:05 ч.

Усмихни се 

  Поезия » Друга
305 0 5

Усмихни се отново, момиче,  
усмихни се на изгрева нов,  
стига след илюзии тича, 
радвай се на живота си нов.

 

Повярвай ми, мило момиче,  
светът навън е суров, 
понякога черни са дните, 
но пък учим своя урок.

 

Надеждата свети в очите 
и тръгваме с нов благослов. 
Усмихни, усмихни се момиче 
и целият свят ще е твой!

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??